Bodybuilding Apeldoorn

Van vrij fitness tot personal training & voedingsadvies

Gezellige sfeer

Iedereen is welkom!

Elk niveau

Wij leren je alles direct goed aan
R

Prima bereikbaar

Eigen parkeergelegenheid

055-5339174

Bel ons gerust

Bodybuilding in Apeldoorn: start op de juiste manier

Wil jij aan de slag met bodybuilding in Apeldoorn? Dan is het belangrijk dat je op de goede manier start. Met realistische doelstellingen bijvoorbeeld, maar ook met de juiste voedingspatronen voordat je begint met trainen. Op die manier heb je namelijk een goede start en kun je echt aan de slag met het ‘bouwen’ van je lichaam. Starten met bodybuilding in Apeldoorn doe je het beste met een personal trainer. Bij Sportschool Limited Edition hebben we de gecertificeerde en ervaren trainers die jou direct kunnen adviseren over de beste start voor jouw traject.

Trainingen of echt bodybuilding in Apeldoorn?

Wanneer je werk wilt maken van je lichaam, dan zijn er verschillende manieren om aan de slag te gaan. Er zit een groot verschil tussen het trainen om af te vallen of spiermassa op te bouwen – en echt bodybuilding in Apeldoorn. Bij bodybuilding ga je aan het werk met het transformeren van je lichaam. Dat kan relatief kleinschalig zijn, om een lichaam te krijgen waar je echt trots op kunt zijn. Maar wanneer je de juiste bouw hebt, kan het zomaar het geval zijn dat je met bodybuilding in Apeldoorn mee kunt doen aan wedstrijden. Daar heb je wel een lange adem voor nodig en mensen die je professioneel kunnen begeleiden tijdens de trainingen.

Ons trainingsaanbod

9

Vrij fitnessen

9

Personal training

9

Duo personal training

9

Deskundig voedingsadvies

9

Online voedingsadvies

9

Lifestyle coaching

9

Bodybuilding

De voordelen van Sportschool Limited Edition wanneer je wilt bodybuilden

Bodybuilding in Apeldoorn kost tijd, energie en het is lang niet altijd even eenvoudig om de motivatie op te brengen om weer een zware training te doen. Daarom is het verstandig om eerst eens contact met ons op te nemen. Wij hebben de ervaring en kennis om trainingsschema’s op te zetten en jou te blijven motiveren. In onze sportschool hangt een no nonsense sfeer, waar je al snel hard aan het werk wilt gaan. Zeker wanneer je realistische en heldere doelstellingen voor ogen hebt waar we samen aan gaan werken. Met professionele begeleiding van gecertificeerde trainers weet je zeker dat je in goede handen bent én dat je keer op keer de motivatie kunt vinden om door te beuken met jouw planning.

Wil jij aan de slag met bodybuilding?

Wil je beginnen met bodybuilding in Apeldoorn, maar heb je weinig ervaring of zijn de vorige pogingen gestrand? Dan ben je van harte welkom voor een gratis dagpas bij Sportschool Limited Edition (ook online aan te vragen). We kijken dan samen naar je uitgangspunt en de doelstellingen die je hebt, om daar een trainingsschema en voedingsadvies bij op te stellen. Op die manier weet je direct wat je te wachten staat en bepaal je zelf of je klaar bent om hard aan het werk te gaan met onze persoonlijke trainers.

Ben jij klaar om te beginnen? Bel ons dan op 055 53 39 174, zodat we de les direct in kunnen plannen voor je.

Zoek je een no nonsense sportschool in Apeldoorn?

Kom dan naar Sportschool Limited Edition Apeldoorn! Hier vind je voor ieder wat wils, van vrij fitnessen tot personal training. Je bent altijd welkom voor een proefles. Neem snel contact op!

“Ons streven is iedereen zich thuis te laten voelen in een professionele omgeving”
Sportschool Limited Edition Apeldoorn