Bedrijfsfitness Apeldoorn

Van vrij fitness tot personal training & voedingsadvies

Gezellige sfeer

Iedereen is welkom!

Elk niveau

Wij leren je alles direct goed aan
R

Prima bereikbaar

Eigen parkeergelegenheid

055-5339174

Bel ons gerust

Bedrijfsfitness in Apeldoorn: eigenlijk heel erg logisch

Wanneer je denkt aan een productief personeelsbestand met weinig ziekteverzuim, dan denk je waarschijnlijk niet direct aan bedrijfsfitness in Apeldoorn. Toch kiezen steeds meer werkgevers voor het aanbieden van (een) sportschoollidmaatschap aan (de) werknemers, omdat de voordelen keer op keer naar voren komen. Wil jij dat jouw medewerkers productief en gezond aan het werk kunnen, creatiever worden en meer plezier hebben in wat zij doen? Dan is bedrijfsfitness in Apeldoorn dé manier om een goede start te maken. Uiteraard helpen wij bij Sportschool Limited Edition met het kiezen van de juiste abonnementen en de scherpste prijzen, plus facturen die je gewoon direct in de boekhouding op kunt nemen, zodat het belastingvoordeel vanaf de eerste maand al mee gaat lopen

Wat is het voordeel van bedrijfsfitness in Apeldoorn?

Zitten jouw medewerkers overdag vooral stil op hun werkplek en eis je veel van de personeelsleden binnen jouw onderneming? Dan is bedrijfsfitness in Apeldoorn van Sportschool Limited Edition een bijzonder geschikte oplossing. Hele dagen stilzitten op kantoor, achter een computer of aan een bureau, dat is géén gezonde manier om de dag door te brengen voor een gemiddeld persoon. We moeten bewegen om de zuurstoftoevoer naar de hersenen te bevorderen, spieren en pezen moeten aan het werk gezet worden.

Dat kan niet altijd tijdens het werk zelf. Door bedrijfsfitness in Apeldoorn aan te bieden, zorg je ervoor dat alle medewerkers gewoon lekker los kunnen gaan onder begeleiding van een persoonlijke trainer. Deze kan ook adviezen geven over het bewegen tijdens het werk. Het voordeel daaraan is dat medewerkers beter presteren, creatiever worden en het brengt ook het ziekteverzuim aanzienlijk terug. De medewerkers zitten namelijk een stuk beter in hun vel wanneer zij wekelijks (of vaker) kunnen sporten en trainen in de sportschool.

Ons trainingsaanbod

9

Vrij fitnessen

9

Personal training

9

Duo personal training

9

Deskundig voedingsadvies

9

Online voedingsadvies

9

Lifestyle coaching

9

Bodybuilding

Focus op resultaat en begeleiding op maat

Bij Sportschool Limited Edition hebben we de volledige aandacht voor resultaat en persoonlijke begeleiding, ook wanneer het gaat om mensen die herstellend zijn van een blessure of mensen die in speciale omstandigheden moeten presteren op de werkvloer. Op die manier kunnen we bedrijfsfitness op maat aanbieden in Apeldoorn, passend voor elke onderneming. Onze betaalbare tarieven zorgen samen met de belastingvoordelen voor een aantrekkelijk uitgangspunt, want beter presterende werknemers en minder ziekteverzuim zijn uiteraard bijzonder gunstig. Niet alleen gaat de productiviteit en de sfeer omhoog op de werkvloer, de kans is groot dat dit uiteindelijk geld op gaat leveren.

Laten we eens aan tafel gaan zitten

Wil je meer weten over de mogelijkheden om bedrijfsfitness in Apeldoorn in jouw onderneming in te zetten? Of wil je eerst eens langskomen om te praten over de mogelijkheden – of wil je zelf de apparaten uitproberen om te zien of dit iets is voor de mensen in jouw business? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we de mogelijkheden door kunnen nemen. Je bereikt ons gemakkelijk telefonisch op 055 53 39 174. Je kunt ons ook mailen op info@sportschool-limitededition.nl.

Zoek je een no nonsense sportschool in Apeldoorn?

Kom dan naar Sportschool Limited Edition Apeldoorn! Hier vind je voor ieder wat wils, van vrij fitnessen tot personal training. Je bent altijd welkom voor een proefles. Neem snel contact op!

“Ons streven is iedereen zich thuis te laten voelen in een professionele omgeving”
Sportschool Limited Edition Apeldoorn