Voedingsadvies Apeldoorn

Van vrij fitness tot personal training & voedingsadvies

Gezellige sfeer

Iedereen is welkom!

Elk niveau

Wij leren je alles direct goed aan
R

Prima bereikbaar

Eigen parkeergelegenheid

055-5339174

Bel ons gerust

Voedingsadvies in Apeldoorn, de juiste basis voor een gezonde levensstijl

Heb je het idee dat je te weinig energie hebt om de dag door te komen? Vind je het lastig om te presteren of blijf je aankomen, ondanks het feit dat je nauwelijks snoept en geen alcohol drinkt? Dan is voedingsadvies in Apeldoorn bij Sportschool Limited Edition waarschijnlijk de oplossing voor jou. In de stress en haast van de dag kiezen we vaak voor snelle maaltijden en makkelijke oplossingen. Maar dit is lang niet altijd zo geschikt voor ons lichaam. Onze lichaam en geest hebben namelijk de juiste bouw- en voedingsstoffen nodig om de prestaties te leveren die we verlangen. Op het moment dat we constant troep in ons lichaam drukken, is dat duidelijk zichtbaar aan de prestaties, die op hun beurt ook ondermaats worden. Met voedingsadvies in Apeldoorn weet je direct hoe je hier zelf werk van kunt maken.

Ons trainingsaanbod

9

Vrij fitnessen

9

Personal training

9

Duo personal training

9

Deskundig voedingsadvies

9

Online voedingsadvies

9

Lifestyle coaching

9

Bodybuilding

Gezond eten en veel water, daarmee ben ik er wel toch?

Groenten, fruit en veel water. Het is een goede basis van een gezond voedingspatroon, maar hiermee ben je er natuurlijk nog lang niet. Was het maar zo makkelijk! Afwisselend, gevarieerd en veelzijdig eten is minstens zo belangrijk. Hoe zit het bijvoorbeeld met vlees, gevogelte en vis? Welke voeding is het beste wanneer je af wilt vallen –of wanneer je juist veel wilt trainen om spiermassa op te bouwen?

Waarschijnlijk voel je het al aankomen: voedingsadvies in Apeldoorn is persoonlijk en moet op maat gegeven worden. Natuurlijk zijn er algemene richtlijnen, maar daar heb je niets aan wanneer niet alle factoren meegenomen worden. Onze gecertificeerde trainers kunnen voedingsadvies op maat geven bij Sportschool Limited Edition in Apeldoorn, zodat je direct weet wat voor jou geldt.

Daarnaast kunnen zij je ook adviseren over trainingen die je kunt doen of manieren waarop je kunt sporten. Hierdoor krijg je namelijk ook meer energie en presteer je beter, omdat de bloeddoorstroming en zuurstoftoevoer veel beter geregeld kunnen worden na regelmatige trainingen en oefeningen. Bij Sportschool Limited Edition kun je niet alleen terecht voor fitness of advies over voeding; we kunnen je begeleiden naar een gezondere levensstijl waar je lichamelijk en geestelijk veel baat bij hebt. Op die manier is goed eten niet alleen gezond, maar ook leuk, omdat je dagelijks resultaat merkt.

Op weg naar voedingsadvies in Apeldoorn

Wil je werk maken van je voedingspatroon en wil je er eventueel zelfs bij gaan trainen? Neem dan vandaag nog contact op met Sportschool Limited Edition, zodat we je direct kunnen voorzien van voedingsadvies in Apeldoorn. Bel ons op 055 53 39 174 voor meer informatie over het voedingsadvies en de trainingen die we aanbieden met personal trainers in Apeldoorn. Je kunt ons ook mailen op info@sportschool-limitededition.nl.

Zoek je een no nonsense sportschool in Apeldoorn?

Kom dan naar Sportschool Limited Edition Apeldoorn! Hier vind je voor ieder wat wils, van vrij fitnessen tot personal training. Je bent altijd welkom voor een proefles. Neem snel contact op!

“Ons streven is iedereen zich thuis te laten voelen in een professionele omgeving”
Sportschool Limited Edition Apeldoorn