Sportschool Apeldoorn

Van vrij fitness tot personal training & voedingsadvies

Gezellige sfeer

Iedereen is welkom!

Elk niveau

Wij leren je alles direct goed aan
R

Prima bereikbaar

Eigen parkeergelegenheid

055-5339174

Bel ons gerust

De sportschool in Apeldoorn waar je wel je doelen bereikt

Bij onze sportschool in Apeldoorn bereik jij jouw doelen wel. Een gewaagde uitspraak, maar wel iets waar wij bij Sportschool Limited Edition volledig achter kunnen staan. In de sportschool in Apeldoorn centrum wordt namelijk dagelijks hard gewerkt in een no nonsense omgeving waar onze leden elke dag een stap dichter bij hun streefdoel komen. Dat kan een bepaald gewicht zijn, een hoeveelheid spiermassa of eindelijk genoeg uithoudingsvermogen om een volledige dag gas te kunnen geven vol energie. Door onze persoonlijke aanpak en deskundig advies weten we zeker dat we jou de juiste basis kunnen geven om óók de doelstellingen te behalen die jij voor ogen hebt.

Wil je direct beginnen? Vraag dan een gratis dagpas aan of doe de online lidmaatschapstest, zodat je direct kunt zien of wij bij jou passen.

Met kennis als basis kan het eigenlijk niet verkeerd gaan

Ben je herstellende van een blessure of is je overgewicht hinderlijk tijdens het bewegen, waardoor sporten eigenlijk bijzonder vervelend voor je is? Geen zorgen, onze gecertificeerde sportinstructeurs kunnen je direct helpen met advies op maat. Door de jaren heen hebben we veel mensen in het zadel geholpen, zodat zij precies wisten wat zij konden doen om zo goed mogelijk te starten met het trainen en sporten.

Wanneer je de juiste kennis en informatie hebt, wordt het bereiken van je doelstellingen een stuk makkelijker. Wij geven je daarnaast deskundig voedingsadvies op maat, zodat jouw lichaam het beste uitgangspunt krijgt om de prestaties te leveren die jij voor ogen hebt. Die combinatie zorgt ervoor dat er heel leuke dingen mogelijk worden. Zeker in onze sportschool in Apeldoorn-Zuid waar ook nog eens de juiste sfeer hangt. Zodra je binnenstapt, ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan met een van onze trainers of apparaten.

Ons trainingsaanbod

9

Vrij fitnessen

9

Personal training

9

Duo personal training

9

Deskundig voedingsadvies

9

Online voedingsadvies

9

Lifestyle coaching

9

Bodybuilding

Voor wie Sportschool Limited Edition in Apeldoorn centrum geschikt?

Sportschool Limited Edition in Apeldoorn centrum is letterlijk geschikt voor iedereen. Onze instructeurs hebben veel ervaring met mensen die herstellende zijn van een ziekte of blessure. Daarnaast hebben we alle kennis in huis om specifieke gevallen met persoonlijke aandacht te begeleiden. Daardoor is iedereen welkom die echt aan het werk wil. De no nonsense sfeer zorgt ervoor dat je direct de armen uit de mouwen wilt steken, zodat ook jij jouw streefdoelen kunt bereiken. En uiteraard staan wij klaar om je daar zo goed mogelijk bij te helpen.

Wat kost sporten in de sportschool in Apeldoorn-Zuid?

We begrijpen dat je graag dat strakke lichaam wilt hebben, de spiermassa waar je al tijden aan werkt of de conditie om de dagen makkelijker te maken. Maar we begrijpen ook dat de prijzen van veel sportscholen af doen schrikken. Daarom kun je bij Sportschool Limited Edition in Apeldoorn-Zuid vanaf € 32,50 vier weken onbeperkt trainen in de sportschool.

Om het je nog makkelijker te maken, is de eerste dag gewoon helemaal gratis. Op die manier kunnen we rustig kennismaken, kun je al onze apparatuur bekijken en alvast beginnen met een solide start. Ben jij al klaar om jouw lichaam aan het werk te zetten onder professionele begeleiding?

Direct aan de slag met de beste basis voor jouw droomdoelen

Weet jij al wat de doelstellingen zijn die de prioriteit verdienen? Of wil je met een professionele instructeur overleggen over de beste aanpak om te beginnen met sporten en trainen op het niveau dat bij jou past? Neem dan gewoon eens contact met ons op. Je bereikt Sportschool Limited Edition in Apeldoorn telefonisch op 055 53 39 174. Je kunt ons ook mailen op info@sportschool-limitededition.nl. Wij staan alvast klaar om jou eens echt aan het zweten te krijgen.

Zoek je een no nonsense sportschool in Apeldoorn?

Kom dan naar Sportschool Limited Edition Apeldoorn! Hier vind je voor ieder wat wils, van vrij fitnessen tot personal training. Je bent altijd welkom voor een proefles. Neem snel contact op!

“Ons streven is iedereen zich thuis te laten voelen in een professionele omgeving”
Sportschool Limited Edition Apeldoorn