Sporten Apeldoorn

Van vrij fitness tot personal training & voedingsadvies

Gezellige sfeer

Iedereen is welkom!

Elk niveau

Wij leren je alles direct goed aan
R

Prima bereikbaar

Eigen parkeergelegenheid

055-5339174

Bel ons gerust

Sporten in Apeldoorn: leuk éindelijk resultaat!

Sporten in Apeldoorn is natuurlijk geen kunst. Iedereen kan een sportschool binnenstappen en daar gebruikmaken van de apparaten. De vraag is alleen of je op deze manier ook de doelstellingen bereikt die je voor ogen hebt. Sporten in Apeldoorn wordt een stuk leuker wanneer je ook daadwerkelijk voortgang merkt. Je verliest gewicht, je wordt sterker en je conditie neemt toe – en daardoor kun je meer of intensiever gaan trainen om zo nog meer resultaat te bereiken. Om dit voor elkaar te krijgen, is het belangrijk dat je de juiste trainingen doet en de juiste voeding binnenkrijgt. Dat is waar wij bij Sportschool Limited Edition schitteren. Onze ervaren en gecertificeerde personal trainers kunnen direct met jou aan de slag gaan, zodat je eindelijk dat resultaat kunt behalen waar jij al zolang naartoe werkt.

Sporten in Apeldoorn: geef jezelf de beste basis

Wil je de beste basis hebben wanneer je gaat sporten in Apeldoorn? Vraag vandaag nog een gratis dagpas aan bij Sportschool Limited Edition, zodat je na een training direct weet waarom trainen bij ons de beste manier is om aan de slag te gaan. Wat jouw situatie is, maakt niet uit. Heb je lang medicijnen moeten gebruiken en ben je daardoor flink aangekomen? Net herstellende van een blessure of heb je al jaren een zwakke rug waardoor je niet veel kunt doen? In alle gevallen staan onze trainers klaar voor je om sporten in Apeldoorn leuk, aantrekkelijk en succesvol te maken. Ongeacht je leeftijd, want uiteindelijk is motivatie het belangrijkste bij het bereiken van je doelstellingen.

Ons trainingsaanbod

9

Vrij fitnessen

9

Personal training

9

Duo personal training

9

Deskundig voedingsadvies

9

Online voedingsadvies

9

Lifestyle coaching

9

Bodybuilding

Een complete en persoonlijke aanpak

Wanneer je successen wilt bereiken, dan is het belangrijk dat je traint op de juiste manier en dat de ontwikkelingen goed in de gaten gehouden worden. Dat is waar wij ons bij Sportschool Limited Edition hard voor maken. Wij begrijpen dat je resultaten wilt zien. Daarom kijken we eerst naar je huidige situatie en de doelstellingen die je hebt, zodat we een persoonlijk plan van aanpak kunnen maken. Daarbij zetten we heldere tussentijdse doelen op, zodat je gemotiveerd en geïnspireerd blijft tijdens de trainingen.

In onze sportschool heerst een no nonsense sfeer waarin onze leden hard aan het werk zijn. Dat is de omgeving waarin je zelf ook de mouwen opstroopt en eindelijk de successen wilt behalen die je al zolang wenst.

Maak het sporten in Apeldoorn weer leuk en succesvol

Wil je sporten in Apeldoorn, maar wil je tevens direct op de juiste manier beginnen met de trainingen én wil je er zeker van zijn dat je genoeg motivatie en informatie hebt om de doelstellingen te bereiken die jij wenst? Neem dan contact met ons op. De eerste dag is volledig gratis – en je kunt online ook alvast een lidmaatschapstest doen, zodat je weet wat je kunt verwachten. Bel ons op 055 53 39 174 voor meer informatie over personal training in Apeldoorn. Je kunt ons ook mailen op info@sportschool-limitededition.nl.

Zoek je een no nonsense sportschool in Apeldoorn?

Kom dan naar Sportschool Limited Edition Apeldoorn! Hier vind je voor ieder wat wils, van vrij fitnessen tot personal training. Je bent altijd welkom voor een proefles. Neem snel contact op!

“Ons streven is iedereen zich thuis te laten voelen in een professionele omgeving”
Sportschool Limited Edition Apeldoorn