Reviews

Rated 5 out of 5
augustus 30, 2018

“Eind 2013 begin 2014 kwam ik in gesprek met een oude bekende en voormalig sportschool eigenaar Camiel Saris , ik moest nodig weer gaan trainen zei ik want werd veel te zwaar en miste mijn oude passie (bodybuilding) in mijn jongere jaren erg fanatiek geweest bij Intragym Apeldoorn, later onder begeleiding van papa Mike bij sport school back to basic! Sinds 2014 ben ik gaan trainen onder begeleiding van Micheal Reed bij limited edition Apeldoorn. Ook heeft hij me geholpen met voedingsschema’s te maken zodat ik kon afvallen. En dat lukte ben van 134kg 2014 naar 102 kg 2015 en ben veel spiermassa aangekomen en m’n lichaam begint zich weer te voren naar wat ik wil bereiken: het podium bereden als bodybuilder,maar zonder alle steun en hulp die ik gehad heb van de andere leden van limited edition was het niet geluk want niemand voelt zich te goed of meer of arrogant naar andere leden toe. Het is erg gemoedelijk en gezellig, maar goed er moet wel getraind worden. Zoals de slogan luid ( train hard or go home ) het is niet alleen een sportschool voor mensen die Een gespierd lichaam willen krijgen maar ook zeer zeker een goede sportschool als je wilt afvallen.”

Christiaan Pieters
Rated 5 out of 5
juli 30, 2018

Na een jaar lang 4 dagen in de week anderhalf uur cardio gedaan te hebben was ik er behoorlijk klaar mee met sporten. Er waren wat kilo’s af maar ik was zeker nog niet waar ik wou zijn en vooruitgang was er ook niet meer. Ik besloot opzoek te gaan naar de juiste begeleiding en ben uiteindelijk terecht gekomen bij Limited Edition. Nooit gedacht dat ik me hier thuis ging voelen.. ik, niks wetend van het sport wereldje, nou niet bepaald een pracht figuur, tussen ervaren sporters en bodybuilders… Maar mijn gedachte werd al gauw anders toen ik begon met trainen. Ik voel me nu lekker op mijn gemak en ga met alle plezier naar de gym. Een hele nieuwe omgeving voor mij, geen idee welke oefeningen ik uit moest voeren en al helemaal geen idee hoe alle apparaten werkten. Vanaf dag 1 werd ik al goed geholpen. Er werd mij meteen al uitgelegd dat je er met cardio alleen niet komen gaat. De oefeningen waar ik het best mee kon beginnen werden mij duidelijk uitgelegd en ik werd goed in de gaten gehouden of ik de oefeningen wel juist uitvoerde, er werd goed de tijd voor genomen. Niet alleen door Michael Reed maar ook andere sporters die me graag hielpen en tips gaven bij het uitvoeren van mijn krachttraining.Het sporten begon voor mij weer leuk te worden en dan niet alleen door de goede begeleiding die ik kreeg en de vooruitgang die ik had maar ook door de sfeer in de gym. Sporters die elkaar graag helpen, goede begeleiding, gezelligheid, sporters met een doel waar ze hard voor werken en iedereen die respect heeft voor elkaar en voor elkaars doelen. Eindelijk had ik plezier in het sporten en ook zeker vooruitgang. Met het doel afvallen en een strakker lichaam krijgen begon ik met trainen maar na een paar maand trainen bij Limited Edition werd mijn doel al gauw veranderd. Ik was afgevallen, mijn lichaam was strakker dan eerst dus ik wou een nieuwe uitdaging en meer uit mezelf halen. Twee maanden geleden ben ik voor de eerste keer naar een wedstrijd geweest. Ik keek mijn ogen uit en heb me hier ook de hele dag vermaakt. Sinds dien heb ik een nieuw doel: het podium op. Natuurlijk wist ik al dat dit mij niet alleen ging lukken en ik hier begeleiding bij nodig had. Ik heb Michael Reed verteld wat ik wou, dat ik een nieuw doel heb die ik graag wil waar maken. Sinds dien ben ik onder begeleiding bij Michael. De begeleiding die ik nu krijg is niet alleen maar een dieet en train schema op papier. Één op één trainingen 5 dagen in de week en een voedingsschema die aangepast wordt op mijn wekelijkse vooruitgang. Elke week wordt er buiten mijn sporttijden om, gekeken naar mijn vooruitgang, of waar we juist nog meer aandacht aan moeten besteden. Wat ik zelf super vind is de tijd en het vertrouwen dat er in mij gestoken wordt. Niet alleen in mij natuurlijk maar ook in andere atleten die samen met Michael hun weg naar het podium bewandelen. Ondertussen ben ik nu een maand onder begeleiding bij Michael en sta elke keer weer te kijken van de wekelijkse vooruitgang die ik heb.

Celine Akster

Zoek je een no nonsense sportschool in Apeldoorn?

Kom dan naar Sportschool Limited Edition Apeldoorn! Hier vind je voor ieder wat wils, van vrij fitnessen tot personal training. Je bent altijd welkom voor een proefles. Ook vanuit regio Arnhem zijn wij prima bereikbaar. Neem snel contact op!

[et_pb_dcgd_gravity_divi_module gf_form=”7″ show_title=”off” show_description=”off” enable_ajax=”off” _builder_version=”3.12.2″ fontstitle_font_size_tablet=”51″ fontstitle_line_height_tablet=”2″ fontsformdesc_font_size_tablet=”51″ fontsformdesc_line_height_tablet=”2″ fontsformbody_font_size_tablet=”51″ fontsformbody_line_height_tablet=”2″ fontsformelements_font_size_tablet=”51″ fontsformelements_line_height_tablet=”2″][/et_pb_dcgd_gravity_divi_module]

Sportschool Limited Edition KvK: 60950382

Ketelboetershoek 5 - 9

7328 JE Apeldoorn

055-5339174

Bel ons gerust