Personal trainer Apeldoorn

Van vrij fitness tot personal training & voedingsadvies

Gezellige sfeer

Iedereen is welkom!

Elk niveau

Wij leren je alles direct goed aan
R

Prima bereikbaar

Eigen parkeergelegenheid

055-5339174

Bel ons gerust

Een personal trainer in Apeldoorn: kosten en baten, maar vooral resultaat

Een personal trainer in Apeldoorn kan jou helpen met het traject dat jij voor jezelf uitgestippeld hebt. Ook wanneer dit alleen nog een streefdoel is en je eigenlijk een beroerd uitgangspunt hebt, maar wel echt aan het werk wilt om dit te bereiken. Ben je herstellende van een (lange) blessure of heeft jouw gewicht getallen aangenomen die je eigenlijk niet hardop uit durft te spreken? Dan is het tijd om de telefoon te pakken en je gratis dagpas aan te vragen bij Sportschool Limited Edition. De personal trainer in Apeldoorn staat klaar om samen met jou een plan van aanpak op te zetten, waarbij je direct een overzicht van alle kosten voor de personal trainer in Apeldoorn te zien krijgt.

Een slecht uitgangspunt is een uitdaging die we samen aan kunnen pakken

Heb je het idee dat jouw huidige situatie zo beroerd is dat je niet kunt beginnen met sporten? Bijvoorbeeld door een langdurige ziekte waardoor je spiermassa minimaal is of een overgewicht dat ervoor zorgt dat bewegen lastig en pijnlijk is? Dan heb je onze personal trainers in Apeldoorn nog niet gesproken. Wij hebben ervaring met uiteenlopende gevallen en kunnen altijd een traject op maat bepalen. Daarbij richten we ons voornamelijk op resultaat, mede door de persoonlijke situatie en de streefdoelen te vertalen naar een trainingsschema dat echt bij jou past.

Na een aantal trainingen merk je al duidelijk verschil bij Sportschool Limited Edition. Hierdoor krijg je nóg meer motivatie om met de personal trainer in Apeldoorn aan het werk te gaan en komen de doelstellingen ook daadwerkelijk in het zicht.

Ons trainingsaanbod

9

Vrij fitnessen

9

Personal training

9

Duo personal training

9

Deskundig voedingsadvies

9

Online voedingsadvies

9

Lifestyle coaching

9

Bodybuilding

Hoe bereik je meer met een personal trainer in Apeldoorn?

Met een personal trainer in Apeldoorn heb je een veel betere basis voor het sporten en trainen, waardoor resultaten behalen een stuk makkelijker is – en op een gezondere manier gedaan wordt. Zo besteden we veel aandacht aan voedingsadvies op maat. Wanneer je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt, wordt het makkelijker om de resultaten te zien waar je al zolang op wacht.

De persoonlijke aanpak zorgt er samen met de kennis van onze personal trainers in Apeldoorn voor dat onze leden goede resultaten boeken en de motivatie hoog houden om ook de volgende stap in het proces te zetten.

Voor wie is de personal trainer in Apeldoorn geschikt en wat zijn de kosten?

Een personal trainer in Apeldoorn is geschikt voor iedereen die echt aan het werk wil om zo resultaten te behalen. Wat jouw uitgangspunt is, maakt daarbij niet uit. Ook wanneer je heel je leven al sport of juist nog nooit gesport hebt, is een personal trainer een prima oplossing. De personal trainer is de persoon die jou weet te motiveren, stimuleren en informeren. Je weet niet alleen wat je moet doen, maar ook waarom het belangrijk is en wat het effect is. Daardoor wordt het aantrekkelijker, leuker en interessanter om te gaan trainen.

De personal trainer in Apeldoorn en de kosten hiervan? Daarover informeren we je graag tijdens een gratis intakegesprek, zodat we eerst in kunnen schatten wat jouw situatie is en welke doelen jij wilt stellen. Zo kunnen we een exactere schatting maken over de kosten die je kunt verwachten.

Aan de slag met een personal trainer in Apeldoorn? Ja, natuurlijk!

Wil je nu eindelijk die doelstellingen bereiken die je al zolang opzijgezet hebt? Kies dan voor een personal trainer van Sportschool Limited Edition die ervoor zorgt dat je de trainingen wel op de goede manier doet en de voeding tot je neemt die jij nodig hebt om het traject vol te houden.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om een personal trainer in Apeldoorn in te schakelen of wil je nu alvast een dagpas aanvragen?  Bel ons dan op 055 53 39 174. Je kunt ons ook mailen op info@sportschool-limitededition.nl.

Zoek je een no nonsense sportschool in Apeldoorn?

Kom dan naar Sportschool Limited Edition Apeldoorn! Hier vind je voor ieder wat wils, van vrij fitnessen tot personal training. Je bent altijd welkom voor een proefles. Neem snel contact op!

“Ons streven is iedereen zich thuis te laten voelen in een professionele omgeving”
Sportschool Limited Edition Apeldoorn