Personal fitness Apeldoorn

Van vrij fitness tot personal training & voedingsadvies

Gezellige sfeer

Iedereen is welkom!

Elk niveau

Wij leren je alles direct goed aan
R

Prima bereikbaar

Eigen parkeergelegenheid

055-5339174

Bel ons gerust

Personal fitness in Apeldoorn: sporten op een betere manier

Vraag jij je weleens af wat het verschil is tussen personal fitness in Apeldoorn en gewoon trainen in een sportschool? Het is hetzelfde verschil als koken met een berg onbekende ingrediënten of het volgen van een duidelijk recept waarmee je per definitie een smakelijk resultaat neer kunt zetten. Met personal fitness in Apeldoorn bij Sportschool Limited Edition geniet je van de voordelen van een personal trainer. Deze zorgt ervoor dat je alles weet wat je moet weten voordat je begint. En minstens zo belangrijk: de personal trainer motiveert je om het maximale uit jezelf te halen op een gezonde manier. De trainer is jouw recept voor succesvolle trainingen.

Hierdoor is personal fitness in Apeldoorn een stuk makkelijker en leuker. Vooral omdat je betere resultaten neer kunt zetten, vaak met veel minder tijd dan wanneer je gewoon zelf de sportschool op zou zoeken.

Personal fitness in Apeldoorn is trainen op de juiste manier

Je kunt op de gok een aantal apparaten proberen in de sportschool en hopen dat je het resultaat bereikt dat je voor ogen hebt. De kans is echter bijzonder klein dat je succesvol bent met deze aanpak. Trainen is niet iets dat je zomaar doet. De juiste manier van trainen vereist kennis van het menselijk lichaam, spiergroepen en uiteraard de juiste voeding om de prestaties neer te kunnen zetten die jij wilt zien tijdens de trainingen. Eén van onze personal trainers speelt hier een grote rol bij. Aangezien je alle kennis en ervaring van de trainer in kunt zetten, bereik je makkelijker resultaat met het oog op de langere termijn.

Ons trainingsaanbod

9

Vrij fitnessen

9

Personal training

9

Duo personal training

9

Deskundig voedingsadvies

9

Online voedingsadvies

9

Lifestyle coaching

9

Bodybuilding

Voor wie is personal fitness bij Sportschool Limited Edition geschikt?

Er is een enorm voordeel dat inherent verbonden is aan personal fitness in Apeldoorn. Het is namelijk letterlijk voor iedereen geschikt. Kinderen, senioren, mensen die herstellen van een ziekte of professionele sporters die herstellende zijn van een blessure: dankzij de persoonlijke aanpak en de kennis van de personal trainer, kan deze vorm van fitness voor iedereen aangepast worden, tot een trainingsprogramma op maat waarmee alle doelstellingen in zicht komen. Een strak lichaam, een topconditie of een toegenomen spiermassa – het is allemaal mogelijk met de juiste motivatie en mindset.

Veel getraind maar nog nooit je targets behaald?

Niets is zo frustrerend als veel trainen zonder resultaten te zien. Toch is dit het gemiddelde wanneer mensen zonder personal trainer de sportschool instappen. Kies daarom voor een aanpak die wél werkt en kies voor personal fitness in Apeldoorn met een ervaren en gemotiveerde professional die jou direct in het zadel kan helpen. Vraag vandaag alvast je gratis dagpas aan, zodat we kennis kunnen maken en een schema op kunnen stellen om jouw targets ditmaal samen te bereiken. Bel ons direct op 055 53 39 174. Je kunt ons ook mailen op info@sportschool-limitededition.nl.

Zoek je een no nonsense sportschool in Apeldoorn?

Kom dan naar Sportschool Limited Edition Apeldoorn! Hier vind je voor ieder wat wils, van vrij fitnessen tot personal training. Je bent altijd welkom voor een proefles. Neem snel contact op!

“Ons streven is iedereen zich thuis te laten voelen in een professionele omgeving”
Sportschool Limited Edition Apeldoorn