Krachttraining Apeldoorn

Van vrij fitness tot personal training & voedingsadvies

Gezellige sfeer

Iedereen is welkom!

Elk niveau

Wij leren je alles direct goed aan
R

Prima bereikbaar

Eigen parkeergelegenheid

055-5339174

Bel ons gerust

Krachttraining in Apeldoorn: het is echt niet zo moeilijk

Ga je op zoek naar krachttraining in Apeldoorn, dan kom je tal van termen en formules tegen. Niet echt waar je op hoopt wanneer je direct wilt beginnen met trainen eigenlijk. De wereld van krachttraining gaat echter gepaard met veel afkortingen, Engelse termen en online adviezen die elkaar tegenspreken omdat iedereen iets online kan plaatsen. Wij raden standaard aan om eerst contact te hebben met een ervaren en gecertificeerde trainer voordat je begint aan krachttraining in Apeldoorn bij Sportschool Limited Edition. En we vertellen je natuurlijk graag waarom.

Waarom krachttraining in Apeldoorn met een echte trainer?

In feite kun je vandaag al zelf beginnen met krachttraining in Apeldoorn. Het probleem is echter dat krachttraining op de juiste manier gedaan moet worden. Het is de bedoeling dat je jouw lichaam uitdaagt en de uitdaging op blijf bouwen, zonder hierbij permanente schade te berokkenen aan spieren en pezen. En dat klinkt makkelijker dan het is. Weerstandstrainingen kunnen namelijk bijzonder slecht uitpakken wanneer je dit niet op de juiste manier doet.

Wist jij bijvoorbeeld dat krachttraining in Apeldoorn vooral te maken heeft met hersteltijd en de juiste voeding? Zonder deze twee elementen worden alle trainingen waardeloos, omdat jouw lichaam nooit de kans krijgt om extra spierkracht op te bouwen.

Ons trainingsaanbod

9

Vrij fitnessen

9

Personal training

9

Duo personal training

9

Deskundig voedingsadvies

9

Online voedingsadvies

9

Lifestyle coaching

9

Bodybuilding

Verschillende spiergroepen, gericht trainen en focus op resultaat

Bij Sportschool Limited Edition is het zeker het geval van krachttraining in Apeldoorn de bedoeling dat heel het lichaam sterker gemaakt wordt. Daarom werken we met trainingen van bepaalde spiergroepen, met een roterend schema, zodat de hersteltijd lang genoeg is. Samen met het voedingsadvies op maat zorgt dit ervoor dat je na een aantal trainingen al merkt dat je daadwerkelijk sterker begint te worden.

Hierbij draait het allemaal om het resultaat. Denk vooral niet dat je direct een bodybuilder wordt wanneer je aan de slag gaat met krachttraining. Krachttrainen doe je om sterker te worden, bij bodybuilding gaat het om verfraaiing van het uiterlijk en is symmetrie bijvoorbeeld veel belangrijker dan het voorkomen van rugproblemen tijdens jouw kantoorloopbaan. Wil je graag symmetrie en gaat het je vooral om het uiterlijk, dan kun je bij ons ook terecht voor bodybuilding. Gaat het je om kracht, uithoudingsvermogen, afvallen en gezondheid? Dan is krachttrainen in Apeldoorn bij Sportschool Limited Edition een prima keuze.

Gratis dagpas – durf jij jezelf uit te dagen?

Wil je weten wat krachttraining in Apeldoorn voor jou kan doen? Dan kunnen we je van alles vertellen, maar waarom kom je het niet een keer zelf proberen? Je krijgt direct een gratis dagpas van ons, zodat je precies weet wat je van ons mag verwachten. Hierna bepaal je zelf of je jezelf uit wilt dagen en echt aan de slag wilt met krachttraining of dat een ander trainingsschema beter bij je past. Meer informatie of een gratis dagpas aanvragen? Bel 055 53 39 174.

Zoek je een no nonsense sportschool in Apeldoorn?

Kom dan naar Sportschool Limited Edition Apeldoorn! Hier vind je voor ieder wat wils, van vrij fitnessen tot personal training. Je bent altijd welkom voor een proefles. Neem snel contact op!

“Ons streven is iedereen zich thuis te laten voelen in een professionele omgeving”
Sportschool Limited Edition Apeldoorn