Fitness Apeldoorn 

Van vrij fitness tot personal training & voedingsadvies

Gezellige sfeer

Iedereen is welkom!

Elk niveau

Wij leren je alles direct goed aan
R

Prima bereikbaar

Eigen parkeergelegenheid

055-5339174

Bel ons gerust

Fitness in Apeldoorn bij Sportschool Limited Edition: direct een goede start

Met fitness in Apeldoorn weet je zeker dat je een goede start maakt met het trainen. De persoonlijke aanpak en de aanwezigheid van gecertificeerde personal trainers bij Sportschool Limited Edition  zorgen ervoor dat je vanaf de eerste dag een sterke start maakt. Train je al ergens maar blijft het gewenste resultaat uit, ondanks vele uren in de sportschool elke week? Neem dan eens contact op met Sportschool Limited Edition waar je direct met een gratis dagpas kunt beginnen. Je kunt zelfs online alvast een lidmaatschapstest doen, zodat we je direct kunnen vertellen of wij de geschikte aanbieder van fitness in Apeldoorn voor jou zijn.

Fitness Apeldoorn Centrum: meer begeleiding voor iedereen

Heb je onlangs een blessure opgelopen en ben je herstellende? Of is je gewicht een beetje uit de hand gelopen, misschien vanwege die blessure of medicijngebruik? Dan is de kans groot dat je op zoek bent naar fitness in Apeldoorn waarbij persoonlijke begeleiding een grote rol speelt. Zoveel mogelijk uren in de sportschool doorbrengen is namelijk niet de manier om weer op je streefgewicht te komen of spiermassa op te bouwen. Wat je nodig hebt, is een goed plan van aanpak met aandacht voor jouw doelstellingen en uitgangspunt.

Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres omdat we een no nonsense sfeer aanbieden waarin mensen gewoon hard aan het werk zijn om hun doelstellingen te bereiken. Dat motiveert, het stimuleert en het is dé omgeving waarin je ook daadwerkelijk kunt slagen. Uiteraard zorgen we daarnaast ook voor deskundig voedingsadvies op maat, zodat jouw lichaam de best mogelijke basis heeft om te presteren. Op de korte termijn én op de langere termijn, want zo behaal je echt resultaten.

Ons trainingsaanbod

9

Vrij fitnessen

9

Personal training

9

Duo personal training

9

Deskundig voedingsadvies

9

Online voedingsadvies

9

Lifestyle coaching

9

Bodybuilding

Focus op resultaat met de juiste basis

Ben je al langer bezig met het aanpassen van je voedingspatroon, train je veel, maar blijven de spectaculaire resultaten uit? Dan kun je twee dingen doen. Je kunt je verwachtingen bijstellen, zodat het makkelijker wordt om je streefgetallen te bereiken. Je kunt er echter ook voor kiezen om de manier van trainen aan te passen, zodat de resultaten wel komen. Met ons Fast Fit-programma kun je bijvoorbeeld grote sprongen maken, terwijl je nauwelijks in de sportschool aanwezig bent. Op die manier past het trainingsprogramma bij iedereen die af wil vallen, die meer spieren wil kweken of die de conditie wil verbeteren.

Door de focus op resultaat te houden en veel aandacht te besteden aan de juiste basis – zoals de juiste voeding en de juiste trainingen – kunnen we als fitnesscentrum in Apeldoorn meer resultaat boeken. Dat merk je en dat heeft nog een ander handig voordeel. Omdat je zelf de resultaten sneller merkt, krijg je meer motivatie om de volgende keer weer vol gas te gaan. Dat kan bij Sportschool Limited Edition met een persoonlijke training, een training voor twee personen of een kleine groepstraining.

Kijk eens wat wij voor je kunnen doen bij fitness in Apeldoorn

Is het tijd om echt zoden aan de dijk te zetten? Wil je ditmaal echte resultaten boeken en de motivatie hooghouden, zodat er ook echt hard gewerkt wordt aan die doelstellingen die je al zolang doorschuift naar volgende maand? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we jouw gratis dagpas kunnen aanvragen. We kunnen je dan direct laten zien wat wij voor je kunnen betekenen en jij kunt in alle rust rondkijken naar de apparatuur en mogelijkheden die we bieden.

Je bereikt onze sportschool in Apeldoorn Centrum telefonisch op 055 53 39 174. Je kunt ons ook mailen op info@sportschool-limitededition.nl.

Zoek je een no nonsense sportschool in Apeldoorn?

Kom dan naar Sportschool Limited Edition Apeldoorn! Hier vind je voor ieder wat wils, van vrij fitnessen tot personal training. Je bent altijd welkom voor een proefles. Neem snel contact op!

“Ons streven is iedereen zich thuis te laten voelen in een professionele omgeving”
Sportschool Limited Edition Apeldoorn