Afvallen Apeldoorn

Van vrij fitness tot personal training & voedingsadvies

Gezellige sfeer

Iedereen is welkom!

Elk niveau

Wij leren je alles direct goed aan
R

Prima bereikbaar

Eigen parkeergelegenheid

055-5339174

Bel ons gerust

Afvallen in Apeldoorn door te sporten? Dát is de manier!

Afvallen in Apeldoorn doe je het beste door te sporten en te werken met een persoonlijke trainer. Vergeet de toverdiëten en de snelle kuren, want die brengen nooit het gewenste resultaat op de langere termijn. Echt afvallen in Apeldoorn begint met meer bewegen, een goede basis leggen en je voedingspatroon aanpassen. Heb je overgewicht door medicatiegebruik, een blessure of te lang te weinig bewegen en verkeerd voedsel? Dan is Sportschool Limited Edition de plek waar het afvallen echt begint. Met de juiste ondersteuning, een persoonlijk traject en heel veel aandacht voor jouw situatie en doelstellingen.

Hoe werkt afvallen in Apeldoorn door te sporten?

Overgewicht is energie dat omgezet is in reserve. Wanneer je de reserve niet gebruikt, wordt dit omgezet in vet en wordt meer reserve opgebouwd, omdat je meer voedingsstoffen (en troep) binnenkrijgt dan jouw lichaam nodig heeft om te presteren. Dé manier om hiermee aan het werk te gaan, is door meer energie te gebruiken en de reserves in te zetten tijdens het afvallen in Apeldoorn.

Tegelijkertijd is het goed om eens kritisch te kijken naar je voedingspatroon. Een goed voedingspatroon is de basis voor een gezonde levensstijl, waarbij overgewicht geen schijn van kans krijgt. Onze personal trainers helpen je uiteraard met een deskundig voedingsadvies op maat waarbij rekening gehouden wordt met jouw levensstijl en de situatie waarin jij je bevindt.

Ons trainingsaanbod

9

Vrij fitnessen

9

Personal training

9

Duo personal training

9

Deskundig voedingsadvies

9

Online voedingsadvies

9

Lifestyle coaching

9

Bodybuilding

Hard werken op een leuke manier

Wil je afvallen in Apeldoorn, maar ben je vooral op zoek naar langdurig effect? Dan is Sportschool Limited Edition een uitstekende plek om je reis te beginnen. Bij ons heerst een no nonsense sfeer, waarin hard werken de standaard is. Dit is geen reden om af te schrikken. Aangezien we je persoonlijk begeleiden met trainingen die je ook in de startfase prima uit kunt voeren, wordt het trainen namelijk vooral leuk. Helemaal wanneer je na de eerste trainingen ook het effect begint te merken en het sporten steeds makkelijker wordt.

Wacht niet te lang en zet vandaag de eerste stap

Ben je al langer bezig met afvallen in Apeldoorn, maar wil het allemaal net even niet vlotten of val je herhaaldelijk terug naar een gewicht waar je niet tevreden mee bent? Zet dan vandaag nog de eerste stap en vraag een gratis dagpas aan bij Sportschool Limited Edition. Hoe langer je op ertegenaan blijft hikken om de eerste stap te nemen, hoe moeilijker het wordt om ook daadwerkelijk te beginnen met sporten. Recht je rug en neem vandaag nog contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je direct alle apparaten kunt bekijken, in gesprek gaat met een persoonlijk trainer en advies op maat krijgt over een eventueel verder traject. Zo weet je direct of deze manier van afvallen in Apeldoorn geschikt is voor jou. Bel ons op 055 53 39 174 voor meer informatie over blijvend afvallen in Apeldoorn. Je kunt ons ook mailen op info@sportschool-limitededition.nl.

Zoek je een no nonsense sportschool in Apeldoorn?

Kom dan naar Sportschool Limited Edition Apeldoorn! Hier vind je voor ieder wat wils, van vrij fitnessen tot personal training. Je bent altijd welkom voor een proefles. Neem snel contact op!

“Ons streven is iedereen zich thuis te laten voelen in een professionele omgeving”
Sportschool Limited Edition Apeldoorn